Pagina 1 van 1

Verlichting gaat na 30/45 minuten weer uit

BerichtGeplaatst: 24 jan 2017 22:23
door Vonk
Goedenavond ik heb een Juwel 240 en mijn verlichting gaat na een half uur tot drie kwartier weer uit. Het gaat over t8 lampen en armatuur. Als iemand dit bij de hand heeft gehad hoor ik het graag. Alvast bedankt.

Re: Verlichting gaat na 30/45 minuten weer uit

BerichtGeplaatst: 26 jan 2017 16:31
door Nanda
Nog nooit van gehoord!
Je hebt er geen tijdschakelaar of iets dergelijks op?

Re: Verlichting gaat na 30/45 minuten weer uit

BerichtGeplaatst: 27 jan 2017 11:06
door Vonk
Ik heb de tl-armatuur van mijn schuur uitelkaar gehaald dan kon ik de tl-buizen per stuk testen er blijkt er eentje niet goed te zijn . De tl-buizen staan in serie in de Juwel armatuur. Alleen gek dat ze toch dan wel een tijdje branden.

Verlichting gaat na 30/45 minuten weer uit

BerichtGeplaatst: 30 jan 2017 06:47
door Wouterr
Heeft misschien met warmte te maken? Na een half uur zijn de lampen maximaal heet.

Ik denk zelf niet dat het de lampen zijn. Eerder de tl starter, maar die kan je bij Juwel niet zomaar vervangen zonder eerst de houder open te zagen.

Re: Verlichting gaat na 30/45 minuten weer uit

BerichtGeplaatst: 11 feb 2017 15:00
door Vonk
Het was de TL-lamp die niet goed was , ik vind het nog steeds vreemd dat de verlichting het wel een tijdje deed.

Re: Verlichting gaat na 30/45 minuten weer uit

BerichtGeplaatst: 02 maart 2017 10:26
door Lode
Zou ook gelijk de starter vervangen bij vervangen van de tl.