Wat biedt het kogelforum voor haar leden?

Als gast van het kogelforum heb je toegang tot een enorme hoeveelheid informatie. Niet alleen kun je profielen en ervaringen van verschillende soorten kogelvissen nalezen, ook kun je op de meest uiteenlopende vragen een antwoord vinden!

Maar er is meer! Voor onze leden hebben we nog meer categorieen beschikbaar gesteld. Deze onderwerpen zijn als gast niet leesbaar. Als lid heb je toegang tot aquariumdagboeken, marktplaats vraag & aanbod, artikelen, stellingen, nieuws, een speciaal gedeelte voor fun & off topic en "wie is wie" waar je de Nederlandse kogelvissenliefhebbers persoonlijk leert kennen.

Wil je volledig gebruik maken van alle mogelijkheden die het forum te bieden heeft?
Maak dan hier je gratis account aan.

Kogelforum.nl gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Klik hier voor meer informatie.

update en tips gezocht lange afstandsverhuizing

Alles omtrent zoetwater kogelvissen

update en tips gezocht lange afstandsverhuizing

Berichtdoor Mr. B » 11 feb 2018 15:51

Hoi allemaal,

Een paar jaar geleden heb ik me aangemeld omdat ik net een koppeltje dwergkogelvisjes had aangeschaft. Ik heb er later nog een vrouwtje bijgezet omdat het mannetje nogal amoureus aangelegd was. Dat ging een hele poos goed tot plotseling het tweede vrouwtje en mannetje overleden (ongeveer 3 jaar oud). Ik heb nu dus 1 vrouwtje over en zij is nu ongeveer 5 jaar oud (heb haar 4,5 jaar geleden gekocht en was halfwas). Ze doet het erg goed en eet graag snippertje diepvries garnaal, slakken en allerlei waterdiertjes. Muggenlarven en het meeste diepvriesvoer zijn niet favoriet en worden meestal uitgespuugd. Ik zal zo wat foto's proberen te uploaden, maar ik moet even opnieuw uitvinden hoe dat werkt. Zijn er hier meerdere leden die een dwergkogeltje hebben van 5 jaar of ouder?

Nu gaan wij echter (ongeveer) in mei naar Zweden verhuizen, (qua noordelijkheid ter hoogte van Umea) en ik twijfel wat te doen. Ik zou graag het kogelvisje en mijn andere aquarium meenemen, maar dan moet dat wel kunnen. Als het een te groot risico is, kan ik beter in NL een nieuw adres voor ze zoeken. Wie heeft hier tips of ervaring mee?
Avatar gebruiker
Mr. B
T. biocellatus
T. biocellatus
 
Berichten: 41
Geregistreerd: 16 okt 2013 07:20

Keer terug naar Zoetwater kogelvissen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 30 gasten

cron